Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 mam wielki problem z usb • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Viber • Chromium • Kaspersky Rescue Disk • Vim • TARGET 3001! • Advanced SystemCare Free • Adblock Plus • Grammarly for Chrome • Black Menu for Google
Witam, mam problem z USB - widzi tylko niektóre urządzenia. Jak podłączam mój noname mp3player to widzi a siostry aigo nowszy już nie. Dzisiaj dostałem drukarkę i też nic. Mam winXP SP2 płyta główna: ASRock K7VT2.
Jasne że wgrałem ( u mojego kumpla mp3player chodził bez sterów).
Poza tym co widać na screenie
http://img155.imageshack.us/my.php?image=scrdr7.jpg
wszystko w porządku. W biosie mam wszystkie usb enable i z płyty głownej wgrane wszystkie sterowniki do usb.