Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 mam problem z komputerem • programosy.pl
Witam mam problem komp dziala mi niestabilnie i wogle nie tak jak powinien nie wiem oco chodzi moze ok karte graficzna i zwracam sie z prosba o jakies sterowniki ASUS 7300 256 mg
i All gry mi niechodza wogle zadna ;/
za mało danych żeby coś wywnioskować - co rozumiesz pod pojęciem niestabilny tzn : restartuje sie jest spowolniony nie wyłacza sie może wystarczy zwykłe czyszczenie w komputerze i na dysku (defragmentacja) itp. Problem może być w czym innym a nie w sterownikach do karty
Witam ! Wlasnie sam nie wiem dlaczego mam sterowniki wgrane z plty ktora dostalem wraz z karta. Komputer nie wylancza mi sie. Poprostu gry mi zle chodza i nieco system jest spowolniony nie wiem z czym to sie wiaze. Moze chodzi o zasilacz ?? Ale jak mozecie to dajcie jakies sterowniki do Asua 7300 bo nie moge wnic pograc ani przestestowac karty na grach Pozdro