Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
mam problem ... jak dla mnie duży ... • programosy.pl

• Ogłoszenie:

mam problem ... jak dla mnie duży ...

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

Mam problem ... Jak dla mnie duży ...

Postprzez All_Stinks 02 Lip 2006, 19:59

reklama
Otóż nabyłem nowego Siemensa c75 w salonie Orange . Robi fajne zdjęcia na polu w mieszkaniu i w ogóle , ale martwi mnie jedno . Że gdy w pokoju np. robię zdjęcia pod słońce to aparat chodzi płynnie , a jak zjadę na dywan to jakby ekran się "przestraja" i zwalnia trochę , ale mimo wszystko robi zdjęcia dość wysokiej jakości . Więc , proszę o pomoc , bo mnie martwi ten fakt .
All_Stinks
~user

Dołączenie: 02 Lip 2006, 19:55

Re: Mam problem ... Jak dla mnie duży ...

Postprzez zegarek2006 02 Lip 2006, 20:29

All_Stinks napisał(a):Otóż nabyłem nowego Siemensa c75 w salonie Orange . Robi fajne zdjęcia na polu w mieszkaniu i w ogóle , ale martwi mnie jedno . Że gdy w pokoju np. robię zdjęcia pod słońce to aparat chodzi płynnie , a jak zjadę na dywan to jakby ekran się "przestraja" i zwalnia trochę , ale mimo wszystko robi zdjęcia dość wysokiej jakości . Więc , proszę o pomoc , bo mnie martwi ten fakt .

zawsze tak jest
zegarek2006

Dołączenie: 17 Cze 2006, 21:30

Postprzez All_Stinks 02 Lip 2006, 20:30

no to spox . Nie wiedziałem , bo telefon z aparatem mam po raz pierwszy :P
All_Stinks
~user

Dołączenie: 02 Lip 2006, 19:55

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości