Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 ikonka na pasku • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: DVDFab Platinum • KLS Backup Standard • PaperCut NG • HyperSnap • GetFLV • Database Browser Portable • Database Browser • DVDFab HD Decrypter • Ron's Editor
Na pasku zadań mam cały czas ikone która mówimy mi że mam dostępne aktualizacje. Nie chce ich pobierać bo to ze sprawdzaniem orginalności systemu. Czy można sie jej w jakiś sposób pozbyć?? Nie chodzi mi o wyłączenie aktualizacji bo wtedy bedzie mi wyskakiwała ikona, że mam je wyłączone ??
w uruchom wpisujesz regedit, a tam HKEY_Local_Machine>>Software>>Microsoft>>Security Center>>Po prawej UpdatesDisableNotify dwa razy na to>> w dane wartości wpisujemy 1 i już możesz wyłączyć aktualizacje oczywiście po resecie kompa