Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 hibernacją pod alt+f4? • programosy.pl
w opcjach zasilania włączyłem hibernację, ale mam pytanie jak ją się uruchamia i jak ustawić aby była jak się wejdzie w "zamknij system" lub naciśnie na pulpicie alt+f4? mam stan wstrzymania a zamiast tego wolałbym hibernację.
ja to robie zawsze przez:
panel sterowania >> konta uzytkownikow >> zmien sposob logowania lub wylogowania uzytkownikow i tam odznaczam wszystko
wiem ze malo pro ta metoda ale dziala ;p
Aby zamrozić system wybierz menu Start | Wyłącz komputer. Wciśnij [Shift] - wtedy polecenie Stan wstrzymania zmieni się na Hibernacja, następnie kliknij je i gotowe.