kupilem sobie dzis pada do komputera, 2 analogowe drązki czy jakos tak i jeden taki w kształcie krzyzyka. . podpiełem zainstalowałem to co bylo na plytce sprawdzilem w panelu sterowania czy wszystkie przyciski działąją i takie tam. Wszystko działa super. włączyłem Devila may cry 3 nic nie zmienialem w sterowaniu. na początko standartowo pokazuje sie ze lewy drazek słuzy do poruszania sie a prawy do kamery, krzyzykowy sluzy do tam konretnych pozycji menu. noi włączam gre a tu zaden z drązków nie steruje postacią, tylko lewy porusza kamerą. wcisnełem przycisk "analog" i prawy drązek zaczoł poruszac postacią. jest to bardzo nie wygodne poniewaz wszystkie przyciski znajdują sie tez po prawej stronie. Kolega ma wrecz identycznego pada i bez problemy bez zmieniania niczego miał od pcozątku lewy do poruszania sie a prawy do ka kamery. w option sterowanie nic nie ma o poruszaniu sie..są tylko takie rzeczy jak strzelanie skok i takie tam. Pad ma przyciski macro, clear, select, start, turbo, analog.
pomózcie...