Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112

winamp 5.32 • programosy.pl

• Ogłoszenie:

winamp 5.32

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

winamp 5.32

Postprzez damon 04 Sty 2007, 22:11

Mam problem panowie tzn. jak zrobic zeby po sciągnięciu z google video dany plik zeby nie bylo sciągane jako winamp media file tylko zeby wmp lub np. all player :-( i zeby ustawilo mi sie jako pierwszy odtwarzacz domyslny np windows media player
pozdrawiam
damon
~user

Dołączenie: 05 Kwi 2006, 15:13

Postprzez Wariat 04 Sty 2007, 22:36

damon napisał(a):jako pierwszy odtwarzacz domyslny np windows media player
to klikasz na dany plik prawym-->otwórz za pomocą-->-->wybierz program-->znajdujesz playera, zaznaczasz zawsze używaj wybrnaego programu... i dajesz ok
Image
Awatar użytkownika
Wariat
~user

Dołączenie: 20 Lis 2005, 22:46
Miejscowość: Rzeszów
Pochwały: 139

Postprzez damon 04 Sty 2007, 22:43

OK, OK
Ale mam taki jeszcze problem tzn. sciagnalem sobie tego winampa i zamienil mi filmiki sciagane z google z koszykówką z ikonkami wmp na winamp i gdy klikam na nie odtwarza muze w winampie czyli sciezke dzwiekową i sie zawiesza i musze jeszcze raz winampa instalowac
damon
~user

Postprzez Wariat 04 Sty 2007, 23:14

przeinstaluj go i wybierz formaty plików które Cię interesują podczas instalacji bo pewnie miałeś zaznaczone all a filmy odtwarzaj innym playerem
Image
Awatar użytkownika
Wariat
~user

Dołączenie: 20 Lis 2005, 22:46
Miejscowość: Rzeszów
Pochwały: 139

Postprzez damon 05 Sty 2007, 10:52

Juz mam :lol:
Dzieki za pomoc Panowie
Pozdrawiam
damon
~user

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości