• Ogłoszenie:

Urządzenia galwaniczne

Kosz, czyli miejsce gdzie wrzucamy wszystkie beznadziejne i nic nie wnoszące tematy.

Urządzenia galwaniczne

Postprzez lawliet 25 Paź 2008, 01:39

Witam, zakładam własną linie produkcyjną i poszukuje dobrej i taniej firmy najlepiej z okolic województwa świętokrzyskiego, wykonującej urządzenia galwaniczne, galwanizerskie. Zależy mi na wannach oraz bębnach o rożnych wymiarach dlatego dobrze by było, aby był to producent o rożnym zakresie możliwości. Tworzywo z jakiego wykonane mają być wanny to winidur (PCV twarde). Kolejna rzecz to wirówka do odciągania oleju oraz suszarka do suszenia detali z nadmuchem.
lawliet
~user

Dołączenie: 25 Paź 2008, 01:33

Urządzenia galwaniczne

Postprzez krzlewy 07 Gru 2008, 16:22

Ostatnio trafilem na firme co zajmuje sie wlasnie produkcja urzadzen galwanicznych o ktore pytasz. Jestem bardzo zadowolony, zamowilem juz 4 urzadzenia i 2 bebny, oprocz tego pare razy korzystalem tez z remontow bebnow. Nad wirowkami dopiero sie zastanawiam, ale widzialem je na miejscu i sa bardzo dobrze wykonane. Firma nie jest duza ale widac ze przykladaja sie do tego co robia. Rozmawialem z wlascicielem i wirowki nie sa wykonywane z lichej blachy tak jak mi sie zdarzalo trafiac do tej pory tylko z rury, co powoduje jej dluzsza wytrzymalosc. Wszystko dopracowane w 100%. Polecam

daje numer kontaktowy w razie gdybys był zainteresowany:
tel/fax 041 253 21 76
kom. 507 157 259

http://urzadzeniagalwaniczne.pl
krzlewy
~user

Dołączenie: 11 Mar 2004, 23:36

Powróć do Kosz

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości