Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 Podpięcie 6 głośników do samochodu • programosy.pl
Sprawa przedstawia sie następująco..w samochodzie mam radio Sony X-plod 4x45 w... ale 6 głośników i tak... 2 w desce rodzielczej sopranowe robią zbyt fajny efekt zeby je odpinac....2 w drzwiach SONY 80w są zbyt dobre i zal je odpinac...a urochomic chce te 2sztuki SOny 60W ktore mam z tylu jest jakas opcja podpiac 6 glosników? Car-audio to zupełnie nie moja branza to sie Was pytam
Głośniki wysokotonowe powinny być podpięte razem z nisko/średniotonowymi w drzwiach, najlepiej przez zwrotnice (możliwe, że mają wbudowane). Głośniki z tyłu normalnie podpinasz do wyjść tylnych w radiu.
A lap dance is so much better when the stripper is crying.
Adam. napisał(a):Głośniki wysokotonowe powinny być podpięte razem z nisko/średniotonowymi w drzwiach, najlepiej przez zwrotnice (możliwe, że mają wbudowane).
Dodam że powinny być połączone równolegle i koniecznie ze zwrotnicą.
Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za treści w nim zawarte.
Dodano 24.12.2008 21:10:54: Panowie zauwazylem ze jak w radiu bawie sie balansem przód-tył...to gdy sie wycisza przód..to gasną wszystkie 4 głosniki....czyli zwrotnice juz są?
Jak na razie - to znaczy, że spięte są parami. Zwrotnice NAJPRAWDOPODOBNIEJ są, ale ZWYKLE "zwrotnica" sprowadza się do kondensatora przylutowanego do głośnika wysokotonowego. Też działa (jakoś), a kosztuje grosze.