Ziomek* napisał(a):Nikt tu za wróżke nie robi
 -
  - - było jeszcze parę postów fluida z takim wyrażeniem, ale nie będę teraz szukał...fluid napisał(a):wygladamy ci na wrozki??????
lolus napisał(a):na XP

lolus napisał(a):najnowsze sterowniki do karty graficznej

lolus napisał(a):To nie wina kompa, bo już grałem w commandos 2, ale na 98...
lolus napisał(a):zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty graficznej i dalej nic
 , przecież napisał wyraźnie że grał już wcześniej na tym samym sprzęcie, a problemy pojawiły się po zmianie OS na XP Pro, nowsze stery installnął później (już po wystąpieniu problemu), co i tak nie przyniosło pożądanych efektów...
 , przecież napisał wyraźnie że grał już wcześniej na tym samym sprzęcie, a problemy pojawiły się po zmianie OS na XP Pro, nowsze stery installnął później (już po wystąpieniu problemu), co i tak nie przyniosło pożądanych efektów...  Niektóre gry po prostu miewają problemy na XP Pro, tak jak w przypadku Max Payne'a z którym się męczyłem (jest nawet osobny temat). Po instalacji patcha wszystko wróciło do normy, dlatego na początek zalecam ściągnięcie pliku z podanego wyżej adresu.
 Niektóre gry po prostu miewają problemy na XP Pro, tak jak w przypadku Max Payne'a z którym się męczyłem (jest nawet osobny temat). Po instalacji patcha wszystko wróciło do normy, dlatego na początek zalecam ściągnięcie pliku z podanego wyżej adresu. 

lolus napisał(a):Dalej nic

lolus napisał(a):co to jest ten lek

lolus napisał(a):To nie wina kompa, bo już grałem w commandos 2, ale na 98...

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości