Mam RiP'a... Mam jeszcze jedną prośbę, mógłby mi ktoś podesłać pliczek do rejestru, gdyż nie mogę zainstalować patcha
 Mam RiP'a... Mam jeszcze jedną prośbę, mógłby mi ktoś podesłać pliczek do rejestru, gdyż nie mogę zainstalować patcha  

Pozdrawiam.

(tego etapu of course)
 (tego etapu of course)

Mam wersję 1.2 i Windows`a XP SP2. Gra się włącza i gdy chce uruchomić filmik to....pokazuje komunikat "nieprawidłowa operacja" i wywala do Windows`a. Wiecie co z tym zrobić
 Mam wersję 1.2 i Windows`a XP SP2. Gra się włącza i gdy chce uruchomić filmik to....pokazuje komunikat "nieprawidłowa operacja" i wywala do Windows`a. Wiecie co z tym zrobić  (prócz usunięcia filmików)
 (prócz usunięcia filmików)

mordulecxx napisał(a):pokazuje komunikat "nieprawidłowa operacja" i wywala do Windows`a. Wiecie co z tym zrobić Question (prócz usunięcia filmików)

<=== WWW
 <=== WWW 

:(:(:(:( co robie zle?
:(:(:(:( co robie zle?  

matrix pomocy blagam napisał(a):BLAGAM O POMOC roilem tak jak pisales odpalam program sr7 stop daje hide i pisze nothing to hide potem daje restore i pisze nothing to co robie zle?
 Jest przecież "lekarstwo" do tej gry, tylko nie pytaj o nie tutaj
 Jest przecież "lekarstwo" do tej gry, tylko nie pytaj o nie tutaj 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości