sernik napisał(a):czy dlatego ze mam patcha 1.08 ?
sadze ze 1.07 zaintaluj
co o tym sądzicieWiadomo, iż wymagania gry Gothic 3 zawyżyła zła optymalizacja plików konfiguracyjnych. Z tego też względu, w sieci pojawiła się aplikacja o nazwie “Gothic3 TWEAK”. Program ten ma na celu ustawienie, odpowiedniej konfiguracji w stosunku do parametrów naszego komputera. Całość jest przeznaczona pod angielską, oraz polską wersję gry. Więcej o tweaku na naszym forum, oraz w pliku “czytaj to”.
Gothic 3 TWEAK download @ Rapidshare.de
Gothic 3 TWEAK download @ Filefront.com
Dyskusja na forum @ Tawerna Gothic
szwarek89 napisał(a):STRINGER miałbym prośbę mógłbyś wrzucić spolszczenie z Gothica 3 na server co?????? Bo mam angielską wersję a chciałbym pograć po polsku przynajmniej sam text a potem dźwięk a te tweaki to tylko pomoże zainstalowanie gry odnowa!
STRINGER napisał(a):szwarek89 napisał(a):STRINGER miałbym prośbę mógłbyś wrzucić spolszczenie z Gothica 3 na server co?????? Bo mam angielską wersję a chciałbym pograć po polsku przynajmniej sam text a potem dźwięk a te tweaki to tylko pomoże zainstalowanie gry odnowa!
plik polish pack zajmuje 1 gigabajtwięc sorry ale nie mam na razie na to czasu
http://www.gothic3.com/
cache zasobów
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości