a dlaczego uwazasz ze ten jest lepszym zasilaczem ???
1. Chieftec
2.
ilość wentylatorów chłodzących: 2
średnica wentylatorów: 80 mm
regulacja obrotów wentylatorów: automatyczna
3. Nie pytaj tylko kupuj

a dlaczego uwazasz ze ten jest lepszym zasilaczem ???
Amistad18 napisał(a):2.
Cytat:

blasterplaster napisał(a):to są akurat minusy - zasilacz będzie głośniejszy od modecoma, 12cm wiatrak to lepsze rozwiązanie
STRINGER napisał(a):Chieftec 410W Czy jest sens dawać 30 zeta więcej na 420 ??
Amistad18 napisał(a):a jak wolisz cisze i chłód za 30 zł więcej no to chyba wiadomo
Amistad18 napisał(a):jak takiego masz to powinieneś to wiedzieć
Świetny:) Cichutki:) Co prawda temperatura w obudowie odrobinkę wzrosła. ale warto było, gdyż zasilacz generuje zdecydowanie mocniejsze napiecia. POLECAM, warto:)
Bardzo dobry zasilacz. Napiecia 3,35 5,05 11,95 czyli bardzo dobre . Bardzo dobrze mu zrobilo zamontowanie pod nim wyciagajacego wentylatora temp - 45*C max. I ostatnia rzecz halas czyli lekki szum ktory jest stonowany - bardzo przyjemny.... . A ciagnie on A64 3000+ , DFI LP NF4 , GF 6600GT , WD 160GB , 1GB RAM , DVD-RW LG
Znakomity zasilacz, mam go od wczoraj. Chodzi na Gigabyte GA 7N-400 Pro2, Barton 1833@2150, 512DDR 400Mhz,1*HDD, 2*Napędy optyczne, R9600XT. Napięcia 3.3/3.36, 5/5.08, 12/11.73. Monitoring i naprawdę dwa ciche wentylatory. Faktycznie bardzo się grzeje, temp. procka podskoczyła mi o jakieś 6*, ładnie wykonany i waga ok. 3kg. Wtyczka jest 20 pinowa. Wart tych pieniędzy i do tego zapas mocy na przyszłość. POLECAM:)
Zasilasz SUPER! Zero hałasu, a napięcie trzyma równo : D
Zasilacz dobry, szczególnie biorąc pod uwagę współczynnik jakość-cena, b. dobrze trzyma napięcia, porządnie wykonany, waga ok 3kg. Poza tym jest dość cichy. Przy dużym obciążeniu wg mnie za mocno się grzeje i dlatego -1 pkt. Ogólnie polecam
Zasilacz z wyzszej polki za niskie pieniadze. Jak to chieftec, napiecia ciut wyzsze niz powinny byc, ale maniakow o/c to nie powinno martwic. 2 wentylatory pracuja naprawde bardzo cicho. Niesamowita waga(jak na moja reke to ze 3KG) swiadczy o jego jakosci. Kable zasilajace do plyty owiniete siatka, nie ma tez zastrzezen co do dlugosci i ilosci wtyczek. Zabieram 1 punkt za to,ze nigdzie nie napisali, ze wtyczka 24 pinowa ma 4 piny doczepiane na zatrzask (a juz mialem ja "przerabiac")
Zasilacz....dobry....mam go juz ponad rok...po pewnym czasie wymaga otwarcia i przeczyszczenia go z kurzu..poniewaz zaczyna sie mocno grzac i halsowac. Napiecia duz o wyzsze niz na modecom 400w Polecam

BuncoleX napisał(a):lepiej doluz kaske i zakup ta karte:
http://www.reset.bydgoszcz.pl/product_info.php?products_id=4720

STRINGER napisał(a):ta karta jest niby AGP x8 ale czemu jest w zakładce PCX-Express ??
STRINGER napisał(a):a wiesz że na GS można odblokować potoki z 12 na 16. Właśnie szukam czegoś na ten temat. jakby ktoś wiedzial.....

STRINGER napisał(a): kupię tymbardziej że tan sklep jest niedaleko mnie

BuncoleX napisał(a):A w dzisiejszych czasach karta ze 128mb to lipa z miodem...

aktualnie mam 450 zeta na karte ale jeszcze sie troche dozbiera. Zakup planuje za miesiąc przed wakacjami
przez miesiąc tej karty może już nie być, lub mogą się pojawić inne fajniejsze, tańsze.... jak coś to napisz do mnie na gg przez zakupem, sie zorientuje i popytam znajomych jak tam w Bydgoszczy promocje itp stoją Amistad18 napisał(a):przez miesiąc tej karty może już nie być
Amistad18 napisał(a):mogą się pojawić inne fajniejsze, tańsze

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości