Jakie filmy mam zasysać ? w jakim formacie abym spokojnie mógł je wypalić na DVD i Xbox mi je odtworzy ?
CrossFire napisał(a):avi i po prostu wypalać na DVD albo robic konwersje .avi na DVD
CrossFire napisał(a):muszę pobierać filmy .avi
CrossFire napisał(a):iec jak powinienem dokładnie nagrać taki film przez NERO ? gdzie co ? jak ?
CrossFire napisał(a):Jest napisane ze to PAL na pewno lektor PL
CrossFire napisał(a):w reszcie odtwarzaczy zacina się i lagi są
CrossFire napisał(a):reszta w reszcie odtwarzaczy zacina się i lagi są
Ja myślę, że po prostu za szybko to nagrał dla domowych odtwarzaczy
CrossFire napisał(a):Konsola ®![]()
CrossFire napisał(a):ostatnio pobrałem 300.2006.1080p.BluRay.x264-hV i normalnie nagrałem i odpalił bez problemu
;)CrossFire napisał(a):rozpakowałem rarem to wyskoczył mi ten pliczek IMG z dysku odpalilem pierw przez allpalyera scina
CrossFire napisał(a):Dobra wiec nagrałem DVD z danymi po prostu przez NERO prędkości x6 ponieważ napęd Xboxa x12 max i Xbox nie odczytuje w ogóle płytki (znaczy jest napisane dysk z materiałami ...) ale na płytkę nie mogę wejść .
ehh czyli Ty po prostu wstawiłeś cały plik img do okienka nero?
CrossFire napisał(a):no zrobiłem coś takiego to źle wiem
CrossFire napisał(a):tak ?
CrossFire napisał(a):P.S. włożyłem nagrana ta płytkę nie wykrylo mi Video i Audo_TS ale przełączyłem na ISO i Decryptuje mi cośhehe zobaczymy co z tego wyjdzie
CrossFire napisał(a):teraz to zgłupiałym
CrossFire napisał(a):Dobra hehe...jutro kupie tych czystych płyt i zrobię takjak piszesz
keks_ik napisał(a):http://forum.xboxonline.pl/viewtopic.php?t=10529
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości