Kliknij tu
Kliknij tu

Kliknij tu

Kliknij tu

Kliknij tu
Wszelkie problemy i pytania na temat emule prosze kierować do tego topicku. W innym wypadku będą one usuwane
D!eselek 1.9T napisał(a):Wszelkie problemy i pytania na temat emule prosze kierować do tego topicku. W innym wypadku będą one usuwane...
Konsument napisał(a):Mam problem ze ściąganymi przeze mnie plikami o małych rozmiarach.
Gdy skończę pobierać plik i będzie 100% to on znika z listy pobierania.
Jak ja ściągam małe pliki to one nie znikają tylko jest 100% i one są cały czas nie pobranie... czekam już ~3 dni i nic...
cem napisał(a):Uwaga Razorback 2.0 (195.245.244.243:4661) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config.o co chodzi?lacze sie z serwerem ale takie cos mi wyskakuje
Konsument napisał(a):Jak ja ściągam małe pliki to one nie znikają tylko jest 100% i one są cały czas nie pobranie... czekam już ~3 dni i nic...
fox-13 napisał(a):Czy kolor paska jest zielony Question Jeśli tak to naciskasz prawy i przycisk i usuń pobrane pliki.
cem napisał(a):Uwaga Razorback 2.0 (195.245.244.243:4661) - Your 4662 port is not reachable. Please review your network config.o co chodzi?lacze sie z serwerem ale takie cos mi wyskakuje
magda104 napisał(a):ściagnęłam ze strony morpha plik emulev0.46c-MorphXTv7.2-src.zip
magda104 napisał(a):wypakowałam to do folderu z emulem. i nic. co należy zrobić??
Shady napisał(a):Ja tak zrobiłem w porównaniu do ustawieńMUTOPOMPKI, zmniejszyłem 2 razy bo mam 512kb/s i wszystko jest ok
jondis napisał(a):gdzie mogę zobaczyć komentarze na temat wyszukanego
pliku bo chyba gdzieś (jak się nie myle) można to looknąć
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości