Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112 dostęp do wyłączonego kompa ? • programosy.pl
Aktualizacje na programosy.pl: Icecream Slideshow Maker • VDownloader • Geekbench • OkMap • Kopia zapasowa i synchronizacja (Google Drive) • LibreOffice • KMPlayer • Wise Disk Cleaner • Multi Commander Portable
Siema ludzie mam takie pytanko. Mam w domu 2 kompy i oczywiście sieć LAN, czy jest taka możliwość żeby wejść do drugiego kompa w czasie gdy jest wyłączony ?? Coś słyszałem o "Zdalnym Pulpicie", ale nie wiem czy jest on do tego.
KieDy CIaŁo A ZmuSZA CIaŁO b SIłĄ To CIAŁO B MoZE DAć W PysK...........
e.....no z tego co wiem to na 100% nie...to by nie miało sensu Spróbuj przejść przez zamknięte drzwi....albo inaczej, spróbuj przejść przez drzwi których nie ma :]
merak napisał(a):wejść do drugiego kompa w czasie gdy jest wyłączony ??
Jeśli nie wyłączony z sieci to jest taka możliwość aby uruchomić komputer (w biosie -> LAN wake-up czy jakoś tak).
Ale jak wtyczka wyjęta to nie da rady.