PS. Sprawdziłem pliki MIDI. Dźwięk rzęzi tak jak w mp3. Wina sterowników chyba odpada.

Fragman napisał(a):Co się dzieje ? Czy to wada głośników? Czy muszę je wymienić na nowe?
 jak chcesz mieć dźwięk dobrej klasy to kup sobie dźwiękówkę Creative z serii X-Fi i zobaczysz różnicę
  jak chcesz mieć dźwięk dobrej klasy to kup sobie dźwiękówkę Creative z serii X-Fi i zobaczysz różnicę 

Fragman napisał(a):Po prostu trzeba zapomnieć o głośniejszym graniu niż 50% możliwości głośników
Fragman napisał(a):Czy w takiej sytuacji moge liczyć na naprawe w ramach gwarancji ???
Fragman napisał(a):Wina sterowników chyba odpada.
Rolling Eyes

Fragman napisał(a):Co jeszcze powinienem zrobić?
DeadOrAlive napisał(a):możesz spróbować oddać go do serwisu.
Fragman napisał(a):Jak myślicie- czy może to być wina zainstalowanego SP2?

Nadal ten same charczenie! Sprawdziłem każdy głośnik- każdy charczy. Zaczyna mnie to dołować. A już na pewno perspektywa wożenia głośników po serwisach, wymigiwania się sprzedawców od gwarancji i przedłużonego czekania na niby to naprawione głośniki ...
 Nadal ten same charczenie! Sprawdziłem każdy głośnik- każdy charczy. Zaczyna mnie to dołować. A już na pewno perspektywa wożenia głośników po serwisach, wymigiwania się sprzedawców od gwarancji i przedłużonego czekania na niby to naprawione głośniki ...
Fragman napisał(a):Na słuchawkach jest podobnie

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 42 gości