cinek383 napisał(a):Czy jeżeli biegne z tarczą w CT (B 8 8 ) to biegnie wolniej ?
W porownaniu do biegniecia z nozem to napewno wolniej.
cinek383 napisał(a):Czy jeżeli biegne z tarczą w CT (B 8 8 ) to biegnie wolniej ?
cinek383 napisał(a):Własnie zauważyłem że jak biegnie ktoś to bierze nóż a potem na broń, bo jak chowam się za tarczą to wydaje mi się że biegne wolniej.
agresja napisał(a):Mam mały problem
Mam b.dobry sprzęt do sourca, a mimo to mam spadki fps,dlaczego?
W consoli mam fps_max 101 a skoki są dość spore od 40-100 ,wina configa?(mam standardowy)
Niektórzy na słabszych kompach mają stałe 100fps ,co może być nie tak ,prosze o rady
kajtekjr napisał(a):Pewnie w sterach masz AA x16 i anizo x16 Wink
agresja napisał(a):Echh...,myślałem że przy takim sprzęcie, nie będzie problemów ze spadkami fps na full detalach
kajtekjr napisał(a):Ale na co ci 100 FPS jak twoje oko widzi tylko 30 FPS
agresja napisał(a):Wiem ,ze ludzkie oko widzi 30fps ,ale czy próbowałeś kiedyś grać w sourca lub np. cod2 przy 30fps? spróbuj to będziesz wiedział o co mi chodzi.
BoMbelaZ^ napisał(a):kajtekjr to nie znaczy ze kolega na takim mocnym sprzecie ma grac tak jak ty na 30 fpsach...
kajtekjr napisał(a):Uwierz mi probowałem
M4zi napisał(a):wyłącz synchronizacje pionową
M4zi napisał(a):powinno podbić o 30fps w górę
ToServeAndProtect napisał(a):nie używasz przypadkiem różnych skórek czy modów ?
kajtekjr napisał(a):po drugie ten sprzet nie jest super mocny
agresja napisał(a):Mi nie chodzi o to ,żeby mieć 100,200 czy 300 fps ,tylko o to ,by mieć stałą wartość fps ,bez żadnych spadków ,przy płynnej grze
BoMbelaZ^ napisał(a):Zajrzyj TU
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 20 gości