lecz moje oczy złudne i sugerując się jedynie znajomością angielskiego mogę nieco się mylić
dokladnie tak jak mowisz
nei ma co gdybac
napisz jaka masz karte
ale jezeli masz GF 2MX albo GF 4 MX to nic nie pisz...
lecz moje oczy złudne i sugerując się jedynie znajomością angielskiego mogę nieco się mylić
Xtreme napisał(a):wersji DEVIANCE
progmaniak napisał(a):Xtreme napisał(a):wersji DEVIANCE
istnieje jakas inna wersja? Rozni sie czyms?
mozesz zrobic tak jak mowi CyS_i_U czyli wypalic obraz na plytke bo to jest obraz do wypalenia na plytke DVD-R/RW albo mozesz zrobic tak jak ja bez wypalania (mam ta sama wersje co ty) a mianowicie, poszedlem do kumpla z zamiarem wypalenia tego na plytke rozpakowalem to na jego dysku i nie musialem tego wypalac bo wystarczylo jeszcze raz wypakowac i pojawil sie katalog z instalka skopiowalem ja na swoj dysk, zainstalowalem i wszystko dziala bez zarzutow a to wyszstko za sprawa pewnego programu (tak podejrzewam ) a zwie sie on CDSpace jest to program do tworzenia wirtualnych dyskowpapuas napisał(a):Zwracam sie do bardziej doswiadczonych kolegow o porade:
Mam Call of duty 2 (deviance). Sa to pliki gry spakowane zipem (tak jakby ktos sobie dvd przegral na dysk twardy). Probuje z nich stworzyc obraz, jednak nie bardzo mi wychodzi. Plyta po "wlozeniu" do napedu niby dziala, ale na sek. pojawia sie jakies okienko i znika. Reczne uruchamianie setupu nic nie daje - znow tajemnicze okienko... Czy jedynym sposobem na to jest nagranie tego na DVD i odpalenie z normalnego napedu?
Jesli tak to w jakim programie najlepiej to nagrac i jakie ewentualnie srodki ostroznosci trzeba przedsiewziasc:)
Z gory dziekuje.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 11 gości