Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/mati/domains/forum.programosy.pl/public_html/includes/bbcode.php on line 112
autopatcher - problemy po zainstalowaniu • programosy.pl

• Ogłoszenie:

autopatcher - problemy po zainstalowaniu

Wszystko odnośnie systemów z rodziny Microsoft

Autopatcher - problemy po zainstalowaniu

Postprzez _DeJwId_ 15 Sie 2007, 16:27

reklama
Witam
Po formacie zainstalowałem autopatchera w wersji full. Odruchowo przy instalacji zaznczyłem by zainstalował wszystko co się w nim znajduje. Teraz komp działa bardzo szybko ale pozbyłem się niektórych potrzebnych rzeczy. Wie może ktoś jak przywrócić dźwięk systemowy (zamykanie, uruchamianie windowsa, dźwięki w javie (np w grach na kurniku teraz nie mam głosu...). Wiem że da się to zrobić poprzez edycję rejestru, tylko nie mam pojęcia gdzie tego szukać. google za dużo też nie podpowiada. Dzięki google przywróciłem baloniki windowsa i pare innych rzeczy które także mi uciekły po zainstalowaniu autopatchera...
_DeJwId_
~user

Dołączenie: 11 Mar 2006, 15:37
Miejscowość: Sączów

Postprzez Quirel 18 Sie 2007, 14:53

Start/Panel sterowania/Dźwięki i urządzenia audio, zakładka Dźwięki i wybierasz schemat ,,Domyślne dla Windows" :P
Awatar użytkownika
Quirel
~user

Dołączenie: 17 Maj 2006, 19:22
Pochwały: 20

Postprzez _DeJwId_ 26 Sie 2007, 17:50

Gdyby to było takie proste to nie było by problemu... Dźwięki domyślne działają tylko brak jest dźwięków logowania i wyłączania kompa i javy (nie pomaga nawet wymiana tych dźwięków na inne). Jest tak jakby coś blokowało odtwarzanie tych dźwięków.
_DeJwId_
~user

Dołączenie: 11 Mar 2006, 15:37
Miejscowość: Sączów

Powróć do System Windows

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości