Otóż ma problem - pewnie błachy ale jak dla początkującego laika może być poważny. Otóż
Zciągnąłem ostatnio najnowszą wersję incredimail wszystko ślicznie się skonfigurowało ale gdy wszedłem na swoją pocztę na serwerze okazało się że tam jest jedno wielkie Z E R O tzn żadnej wiadomości przysłanej ani wysłanej zero kopii roboczych - po prostu nic tak jak nowa skrzynka.
Nadmieniam że w kopiach roboczych miałem ważne dokumenty których podobnie jak p[oczty wysłanej nie przetransferowało do Incredimail ( Zaginęły w przestrzeni???) I teraz mam w związku z tym pytani
- Jak zrobić aby przywrócić poprzedni stan mojej poczty na serwerze jednocześnie korzystając z klienta poczty incredimail
- Co w przypadku gdy nie będę u siebie na komputerze i będę chciał zaglądnąć do poczt wysłanej lub kopii roboczych
- Co się stanie jeśli odinstaluję incredimail - czy wiadomości grzecznie wrócą tam skąd przyszły czyli na pocztę na serwerze.
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam
[ Dodano: Dzisiaj o 15:18 ]
mała poprawka:
Starą pocztę wysłaną i kopie robocze mam na serwerze poczty ale poczte otrzymaną już nie.
- czy to znaczy że nie będę mógł sprawdzić nowych wiadomości z innego komputera niż mój??
[ Dodano: Dzisiaj o 8:52 ]
Nikt mi nie chce pomóc

Przynajmniej jakieś sugestie