• Ogłoszenie:

[d900i] kopiowanie plikow mp3 na pc, nie można skopiowac

Forum komórkowe - wszystko co związane z tą jakże obszerną tematyką.

[D900i] kopiowanie plikow mp3 na PC, nie można skopiowac

Postprzez Malmon 08 Paź 2007, 13:35

reklama
witam, juz kilka razy zdarzyło mi sie ze nie moge skopiowac mp3 z telefonu na PC, tzn z karty micro SD na PC, wczesniej problem polegał na tym ze byly one po prostu zablokowane, wiec sobie z tym poradzilem bo je po prostu odblokowałem,
teraz , ostatnio przesyłałem sobie od siostry mp3, krotkie z MOTKI v 360 czy jakos tan na mego d900i przez bluetooth, i ów pliki nie są zablokowane ani nic, tylko przy tych mp3 w fonie pokazana jest ikonka blututa, ale plik nie jest zablokowany, gdy probuje ow plik skopiowac z karty na PC, to wywala mi komunikat ze plik jest uzywany przez inna osobe lub chroniony przed zapisem, juz nie mam pojecia co mam począć
macie jakies propozycje ??
:arrow: pozdrowiony :arrow:
Awatar użytkownika
Malmon
~user

Dołączenie: 06 Lut 2006, 18:13
Pochwały: 6

[d900i] kopiowanie plikow mp3 na pc, nie można skopiowac

Postprzez abbaskhan8008 06 Paź 2024, 09:55

In today’s fast-paced digital age, staying connected and accessing essential information quickly is crucial for both consumers and employees. ATT My Results is a powerful platform that helps users do exactly that. Whether you’re an AT&T customer looking to manage your services of attmyresultsor an employee seeking streamlined access to resources, ATT My Results offers a range of benefits designed to improve efficiency and engagement. This article dives into the features of the platform, providing a clear understanding of why it’s such a valuable tool.
abbaskhan8008
~user

Dołączenie: 23 Wrz 2024, 19:29

Powróć do GSM - Telefonia komórkowa

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości