nic nie pomagają.
 nic nie pomagają.
2. Windows
 Mam oryginalnego Windowsa XP Pro with SP2 ENG. Pojawia mi się taki błąd. Tp tak samo pojawia mi się za każdym uruchomieniem komputera.
 Mam oryginalnego Windowsa XP Pro with SP2 ENG. Pojawia mi się taki błąd. Tp tak samo pojawia mi się za każdym uruchomieniem komputera.
Proszę o pomoc

nic nie pomagają.
 nic nie pomagają.

Po uruchomieniu polecenia może się pojawić: " Program CHKDSK nie może działać, ponieważ wolumin jest używany przez inny proces.Można uruchomić program CHKDSK po uprzedniej dezinstalacji woluminu.Czy chcesz wymusić dezinstalacje tego woluminu?(T/N) wpisz T
dezinstalacja jest chwilowa, po prostu system na czas konwersji zablokuje możliwość korzystania z niej Tobie i wszelkim innym programom, a potem podłączy ponownie, chyba nawet bez restartowania,więc się nie bój,że stracisz dane.
Następnie powinien nastąpić skan tego dysku.
Przy następnym starcie nie powinien już skanować

ToServeAndProtect napisał(a):1. mam dwie partycje "C:" i "D:"

![Netscape/6.0 [en] (Windows NT 5.1; SV 3; U; cn)](./images/user_agent/icon_netscape.gif) 
	![Netscape/6.0 [en] (Windows NT 5.1; SV 3; U; cn)](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
 . Nie znam się na rejestrze. Także pomijając już SCANDISKa, wytłumaczyłbyś krok po kroku - jak dla zielonego?
. Nie znam się na rejestrze. Także pomijając już SCANDISKa, wytłumaczyłbyś krok po kroku - jak dla zielonego?

Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon]
"SFCDisable"=dword:ffffff9d
"SFCScan"=dword:00000000
![Konqueror/2.05 [cn] (Windows NT 5.1; U; cn)](./images/user_agent/icon_konqueror.gif) 
	![Konqueror/2.05 [cn] (Windows NT 5.1; U; cn)](./images/user_agent/icon_win_new.gif)
 .
.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości