Michal_Gluszyca napisał(a):Może odpadnie druga kropka
very funny very funny

a tak na serio to moze faktycznie troche przezywam za bardzo...

Michal_Gluszyca napisał(a):Może odpadnie druga kropka
Michal_Gluszyca napisał(a):Te "kropki" nie są aż chyba tak potrzebne, no ew. dla młodszych graczy którzy nie wiedzą "gdzie nacisnąć żeby pobiec do przodu"
DeadOrAlive napisał(a):Microsoft zaczyna banować przeflashowane Xboksy 360 z Xbox LIVE
Wallerot napisał(a):ale w przyszłości mogą zbanować całkowicie.
Wallerot napisał(a):Mi się tam to podoba.
Wallerot napisał(a):Mi się tam to podoba
Patriota napisał(a):Mi tez....
Patriota napisał(a):piraci ucierpia
DeadOrAlive napisał(a):Ale jakoś to, że likwidują strony z napisami (też piraci cierpią) to już ci się nie podoba.
DeadOrAlive napisał(a):hipokryzja to się nazywa.....
Patriota napisał(a):Ta strona z napisami to inna sprawa, bo nie krzywdzila przecietnych urzytkownikow... a piraci tak.
Precel napisał(a):ta piraci krzywdza zwyklych uzytkownikow
juz widze jak biedny bill gej troszcze sie u userow ech
Patriota napisał(a):Mnie krzywdzili wiec wybacz...
Patriota napisał(a):Mnie krzywdzili wiec wybacz...
Bo ja tutaj sobie gram w multi a jakis debil z polski smieje sie ze mnie, bo ja mam zdobyte 2000pkt a on ma 15000. Te chamy myslaly, ze sa bezkarni i jeszcze sie z innych legalnych urzytkownkiwow nabijali. Wiec co w tym smiesznego co? Rolling Eyes
Precel napisał(a):moze sie nie znam ale jak ktos ma przeflashowane xboxy to co moze oszukiwac dodawac punkty oswiec biednego precelka
DeadOrAlive napisał(a):poza tym idąc tym tokiem myślenia to ci którzy ściągaja filmy i napisy do nich to krzywdzą tych którzy płaca za bilety do kina, kupują oryginalne płyty DVD lub płacą za wypożyczenie filmu
JaNieWiem napisał(a):A tak pozatym to jest juz jakas informacja zbanowali juz kogos na xbl ?? czy jeszcze nie ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości