Nim zrobię tak jak tam pisze najpierw zobacz coś czego tam nie ma.
Wykryłem kolejny błąd.
Po tym jak zniknęły emblematy plików Office (oraz Adobe Reader) próbowałem "naprawić" pliki programu. Nie udało mi się uruchomić instalacji, ale zauważyłem jedną - niecodzienną rzecz. Zamiast polskich liter typu ś,ż,ę mam znaki japońskie (=_=)'
Wciąż mam ustawienia na język polski. Poza nim mam zainstalowany jedynie język angielski.
Nie chce mi się wierzyć, że mogło tak się coś skopać po tym jak przez parę godzin
miałem wpisaną japońską nazwę "mojego komputera" i "moich dokumentów"

Takie Japońskie zastąpienie polskich liter widzę pierwszy raz w tym instalatorze i nie wiem z czym to jest powiązane.
Co do SDFix. Gdy wyszuka virusy pozostawia możliwość wyboru - usunąć czy zostawić - czy automatycznie kasuje dane?
edit:
Stresująca sprawa. Jeśli nie srawi wam to kłopotu napiszcie czego można się spodziewać przy takich naprawach.
Windows Worms Doors Cleaner - zawsze 5 opcja była czerwona i nie dało sie nic zrobić. Tym razem wyjątkowo 1 i 3 były czerwone.
Po zgodzeniu sie na ich zamkniecie komputer się wyłączył w celu ponownego uruchomienia ale.. zawiesił sie przy uruchamianiu. Zresetowałem. Zawiesił się. Zresetowałem-włączył się- zresetował sam włączył i zawiesił. Tak jeszcze parę razy nim wreszcie ruszył i wszystkie 5 opcji w programie są zielone.
Nie wyobrażacie sobie jak przy tak niecodziennym zachowaniu kompa można się zestrachać. Bądźcie tak dobzi i uprzedźcie przed kolejnymi operacjami powodującymi 'dziwne' wydarzenia