Ogame9494 napisał(a):Kup se motorole e1
Krs-01 napisał(a):e1 podobno tez sie szybko psuja
holi12 napisał(a):Pamięc wewnętrzna:5mega śmiech na sali
holi12 napisał(a):Pamieć zewnętrzna max.512 a nie ! gb
kajtekjr napisał(a):A K700i oraz K310i nie maja takiego luxusu..
kajtekjr napisał(a):Oficjalnie max. 512 Wink a 1Gb nie oficjalnie.. ;]
High Voltage napisał(a):choc przy 1gb telefon potrafi strasznie wolno chodzic, dlatego nie warto w 1gb inwestowac i zostac przy 512
kajtekjr napisał(a):Tak, ale karte 1GB obsłuzy... a kolega holi12 smiał watpic... Wink
Krs-01 napisał(a):Witam !Zastanawiam sie nad k310i (kuszace ceny na allegro ,nowe telefony) ale nie jestem do konca pewny czy nie wybrac czegos innego. Co polecacie? W gre wchodzi 350 zl - cena k310i .
Krs-01 napisał(a):k310i czy naprawde sie tak szybko psuje ?
Fczas napisał(a):ogół użytkowników czegoś innego niz se uważa, że joysticki w se się zawsze psują, a wynika to tylko ze złego użytkowania, lub po prostu z powodu pecha
Fczas napisał(a):przy okazji takie małe przypomnienie do HV o wrzut tych gier na serwer Wink
high Voltage napisał(a):ja uzytkuje swoje telefony bardzo źle i bardzo intensywnie i nie mam problemow z joyami, kwestia pecha jednak :p
High Voltage napisał(a):jutro na 100% będą
High Voltage napisał(a):ja uzytkuje swoje telefony bardzo źle i bardzo intensywnie i nie mam problemow z joyami, kwestia pecha jednak :p
High Voltage napisał(a):zapomniałem.... :|
rastaD napisał(a):motorole L6,
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości