Witam

Aktywowałam właśnie w
Erze Tak-Tak Fon Blueconnect max za 9zł/mies., czyli pakiet opisany wyżej przez
zypek84 29 Lip 2010, 15:36. Mam telefon Samsung S5230 G czyli Avila GPS z dotykowym ekranem. I mam problem - albo coś mi nie działa, albo ja czegoś nie potrafię. Wydaje mi się, że wszystko w telefonie dobrze skonfigurowałam.
Otóż zwykle bez problemu otwiera mi się pierwsza strona danego portalu, a potem dalej nic

. Żadne odnośniki, czy linki jakby nie działały pod dotykowym ekranem. Kiedy np. na
Onecie chcę poczytać wybrany temat, to nawet zrobi się niebieska obwódka, czyli link się uaktywnia, ale choćbym nie wiem jak naciskała, nie przechodzi na stronę artykułu. Nic też nie daje naciskanie klawisza "dzwonienie". W lewym górnym rogu ekranu widnieje wtedy mała ikonka z lit.
E na czerwonym tle. Natomiast w trakcie otwierania pierwszej strony jest w tym miejscu globusik z zieloną strzałeczką, co - jak mniemam - sygnalizuje łączenie z Internetem. Literka
E czasami pojawia się na tle niebieskim, głównie wtedy kiedy już wychodzę z Internetu klawiszem "Koniec"
W temacie "Internet w telefonie" nie mam zbytniego doświadczenia, robię dopiero pierwsze kroki.
Byłabym wdzięczna gdyby ktoś z Szanownych Forumowiczów mógł mi wyjaśnić skąd biorą się moje problemy i jak temu zaradzić.
Z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi.