W wakacje najatrakcyjniejszą ofertą wydaje się chyba być Heyah. Weszło teraz, tak jak w tak taku, podwójne doładowanie i można sobie z niego obsłuzyć tani roaming

Mallory napisał(a):Potwierdzam. U mnie na parterze i w ogóle na klatce schodowej jest kaszka niesamowita z zasięgiem Playowym.
Robert napisał(a):Mallory napisał(a):Potwierdzam. U mnie na parterze i w ogóle na klatce schodowej jest kaszka niesamowita z zasięgiem Playowym.
w ustawieniach telefonu jest takie coś jak ręczny wybór operatora, ustawiasz PLUS GSM i zasięg elegancki. Nadajniki są te same.
sliwka_marynowana napisał(a):ale ostatnio faktycznie było tego sporo: chociażby samsung wave w planach optymalnych czy mini Lg gd880
Mallory napisał(a):wygląda to trochę tak, jakby klienci Plusa mieli priorytet w obsłudze linii.
Mallory napisał(a):Myślę, że jest lepszym wyjściem. W poprzednim pakiecie plusa tez wychodziło opłacalniej, pewnie im to już przestało się kalkulować, dobrze, że nasz pakiet jest na miejscu.
sliwka_marynowana napisał(a):Orange One- większośc znajomych mam w oarnge, tak więc dodatkowe bonusy zawsze są dla mnie przywilejem, z resztą przy kwocie doładowania za 50 zl, otrzymuje się też smsy do wszystkich sieci. Poza tym można też aktywować dodatkowe wszelkie usługi jak Orange World, więc mam nielimitowany dostęp do facebooka etc.
zypek84 napisał(a):W heyah dzień kosztuje 98 groszy. Takie coś też by mi się przydało w Tak-taku. Może wtedy kupowałbym tylko wtedy pakiet dzienny, kiedy byłby mi potrzebny. Z drugiej strony koszt mógłby się okazać większy niż te 9 zł za 14 dni.
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości