Szukam jakichś fajnych dzwonków w formacie wav
A ile to jest roboty w Audacity wyeksportować do formatu wav

Szukam jakichś fajnych dzwonków w formacie wav
jager napisał(a):znowu ponawiam swoje pytanko
ma ktos jakies gry tapety albo inne rzeczy na motke v547 (moze byc na cv 500) bo nikt tutaj jakos jeszcze nie podal linkow do tych fonow
SeKa napisał(a):Szukam jakichś fajnych dzwonków w formacie wav. Najlepiej rokowych, ale nie koniecznie.
adi6 napisał(a):czy ktos wie gdzie znajde dzwonki szalony gizmo
blizzardPL napisał(a):posiada ktoś nowy lepszy soft do Sagem'a MY400X ? albo jakieś dzwonki ,dźwięki ,tapety itp do niego ?
blizzardPL napisał(a):posiada ktoś nowy lepszy soft do Sagem'a MY400X ? albo jakieś dzwonki ,dźwięki ,tapety itp do niego ?
kajtekjr napisał(a):blizzardPL napisał(a):posiada ktoś nowy lepszy soft do Sagem'a MY400X ? albo jakieś dzwonki ,dźwięki ,tapety itp do niego ?
Jesli chodzi o dzwięki i dzwonki to zobacz w instrukcji jakie obsługuje i wez te z nokii albo innego tel a co do tapet to zobacz jaka jest rozdzelczosc ekranu i dopasuj jakies tapetki do jego rozmiaru:)
Ps. Duzo linkow jest w tym temacie
blizzardPL napisał(a):hmmm ,a namiezyleś może już albo ktoś z was jakiś nowy soft to tego sagema ? Razz
kajtekjr napisał(a):blizzardPL napisał(a):hmmm ,a namiezyleś może już albo ktoś z was jakiś nowy soft to tego sagema ? Razz
Wejdz na ta stronke i sie zarejestruj, ja niestety nie moge bo posiadam SE K700i a przy pobieraniu softu trzeba podac w rejestracji IMEI Sagema![]()
http://www.planetsagem.com/index.php?name=home
blizzardPL napisał(a):Czy ktoś posiada o takim rozmiarze 128 x 160 ??
A-w-i-k-o napisał(a):Wrzocili byscie cos do e398 bo co widze to jest do k700 albo noki, ale widze ze sie napracowaliscie
Albo Motorola Phone ToolsSkr3czu napisał(a):Mam kabel USB do motoroli V3 i mam sterowniki tylko nie wiem jakiego programu uzyć do zgrania zdjęć
artu* napisał(a):Szukam programu do tworzenia motywów do sony ericssona k300i
Powróć do GSM - Telefonia komórkowa
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości