A co, mialem nie podawac cukierka jak bez niego nic sie nie da zrobic? To jest jedyny program do takich rzeczy!!! A niusia napisala treść w TEMACIE a administracja przed wystawieniem tysięcznego ostrzeżenia mogła by trochę pomyśleć. na 99% dacie mi teraz bana, ale nie bylo mnie na tym forum ok 4 miesiecy, chcialem pomoc troche, linkowac... teraz mi nie zalezy tylko za niedlugo bedziecie miec 1 usera!! Zastanowcie sie zanim nastepnym razem wystawicie ostrzezenie! I BANUJCIE JAK CHCECIE, MI JUZ NIE ZALEZY!
8 godzin pozniej:
KURDE TU MODZI WcHODZA NA FORUM CO 3 DNI? JA CZESCIEJ NA NIESWOJE FORUM WCHODZE! CO WY TAK WOLNO BANUJECIE?? PISZE DUZYMI LITERAMI, NUDZE SIE (to wg modow powod do ostrzezenia)... JA CHCE BANA, NA TYM FORUM NAWET TEGO NIE MOZNA?? Nie mozna sie nudziec, nie mozna dostac bana w ciagu 8 godzin, nie mozna POMAGAC (moje rozwiazanie bylo jedynym).... Powodzenie w dalszym prowadzeniu forum. Juz tu wiecej nie wejde (no tylko zeby sprawdzic kiedy w koncu mnie zbanujecie),
POZDRO DLA BUROWCA
Nie lubie szopienic i dabrowki !!
AHA soryy te forum jeszcze nie moze byc pierwszym bo NIUSIA na 100 nie byla na innym forum dlatego wpisala temat, a w tresci napisala jak wyzej... NIE WSZYSCY SA KEVVINAMI MITLICKAMI!!