PS. Przeinstalowywałem już grę i uruchamiałem bez spolszczenia. Mam wersję 7.07GB od reoladed wersję z patchem i lekarstwem od Reloaded. Instalowałem wersje z i bez multiplayera i restartowałem kompa.
1. Po zainstalowaniu spolszczenia w katalogu z grą nie zminiamy nic w katalogu "mm" !
2. W katalogu "Support" są pliki typu *.reg
3.Proponuję wykonać kopię jednego z nich np: "set_steam_language_en.reg" i dla porządku zmienić jego nazwę na "set_steam_language_pl.reg"
4. Kliknąć prawym klawiszem na plik "set_steam_language_pl.reg" i zmienić "Language"="english" na "Language"="polish" po czym zapisać zmiany w pliku
5. Kliknąć dwa razy lewym klawiszem na plik "set_steam_language_pl.reg" i zgodzić się na wpis do rejestru
No i proszę cała gra spolszczona łącznie z MENU bez zadymy z podmienianiem plików. Prawda jakie to proste
Poprostu używając w analogiczny spsób któregokolwiek z plików *.reg w katalogu "Support" możemy dowolnie zmieniać język w grze...
Pozdro dla maniaków Dark Messiah of Might and Magic !!!
4. Kliknąć prawym klawiszem na plik "set_steam_language_pl.reg" dać edytuj i zmienić "Language"="english" na "Language"="polish" po czym zapisać zmiany w pliku
Sorry za pomyłkę małą w punkcie 4 tu już poprawiony... Kumaci i tak by wiedzieli o co chodzi![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 43 gości