Mialem niedawno format dysku C a na innej partycji mialem zainstalowną grę PES6 i mam ja nadal.. Czy istnieje mozliwosc zeby mi ta gra dzialala bez ponownej instalacji z plyty.. ?
prosze o pomoc..

Dorian_VeB napisał(a):a jak moge zalatwic te wpisy z rejestru..?
ToServeAndProtect napisał(a):po prostu odpalasz grę i tyle
ToServeAndProtect napisał(a):ja wszystkie gry jakie miałem przed formatem, spokojnie odpalam bez reinstalki, czy regów
ToServeAndProtect napisał(a):MUTOPOMPKA ja wszystkie gry jakie miałem przed formatem, spokojnie odpalam bez reinstalki, czy regów
nanoo napisał(a):prawda! ja na dysku mam jeszcze gierki które instalowałem 1,5 roku temu (były ze 3 formaty) i odpalają się normalnie!
MUTOPOMPKA napisał(a):Gdyby było to takie proste zero problemu by było! A gdzie biblioteki ładowane do systemu? A gdzie inne pliczki ładowane do katalogów systemowych? Sporo tego jest. A gdzie rejestracja tych plików (dll???) w systemie?
ToServeAndProtect napisał(a):MUTOPOMPKA ja wszystkie gry jakie miałem przed formatem, spokojnie odpalam bez reinstalki, czy regów
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości