Witam, ostatnio przypomniałem sobie o pewnej grze w którą grałem bardzo dawno temu, ale nie moge sobie za nic przypomnieć tytułu. Pytanie kieruje do starszej gwardii, bo nie wydaje mi się, żeby ktoś w ogóle pamiętał tą gre z młodszego pokolenia

. Gra działa się w kosmosie, wydaje mi się, że na jakimś statku kosmicznym, jak przez mgłę pamiętam, że sterowało się jakimś robotem, była możliwość prowadzenia dialogów, a chyba nawet wpisywania własnych pytań i odpowiedzi, ale tego nie jestem pewien. Grafika była nawet niezła jak na tamte czasy, widok z pierwszej osoby jeśli dobrze pamiętam, przerywniki z normalnymi dialogami. Tytuł tej gry był prosty, wydaje mi się, że zawierał cyfry. Obstawiam, że rok wydania to przed 2000 na pewno. To na pewno nie był jakiś hit, bo nigdy o tej grze nie słyszałem, po tym jak sam w nią zagrałem. Nie wiem, nie pamiętam jaki był cel w tej grze, jaka fabuła, kojarze tylko, że to były właśnie klimaty sci-fi, kosmos, roboty, sztuczna inteligencja, jakieś badania kosmosu... no coś w tym stylu

Więcej nie wymyślę. Byłoby miło gdyby ktoś kojarzył tą grę, albo chociaż dał jakieś wskazówki. Pozdrawiam!