kaliber10 napisał(a):wyskakuje mi błąd jak klikam ppatcher.exe i pisze
C:\Program Files\Valve\Steam\ppatcher.exe nie jest prawidłową aplikacją systemu win32
napiszcie na e-mail tutaj lub gg
1.Czy jest możliwoś podpięcia się na serwery wymagające c-d bez c-d???
2.Co mam zrobić żeby ten problem się nie pojawiał?
3.Czy ktoś zna adresy serwerów na których nie jest wymagane c-d???
pewu
pewu napisał(a):siemka
ja juz mam jakis czas non steama
tylko moglby tu podac ktos jakas liste serwerow na ktorych da sie pograc
w mojej liscie non steama moge grac tylko na dwoch
a tak wogole to znajduje tylko 86 serwerow
pozdro elo
Chciałeś pograć w HL2 albo inne gry dostępne na Steamie(Sieci przez którą jest udostępniana i updatowana orginalna wersja HL2) teraz możesz to zrobić dzięki temu programowi , który crackuje Steam i daje dostęp do wszystkich gier przez niego dostępnych i tych jeszcze nie dostępnych takich jak Day of Defeat:Source . Są tam również packi w których znajduj sie aplikacje jeszcze testowane przez Valve niestety nerazie jest problem z ich zcignienciem z powodu przecianen serwera .
Polecam to zciągnąć bo to naprawde fajna rzecz i daje duże możliwości .
Są tam 2 wersje steam-downu i non steam-down oraz warez downloader , crack serwer network , serwer browser . Nowsza wersja steamu to ta sd_p7_full_setup.exe .
asdfg napisał(a):otoz zrobilem sobie konto na steam teraz wrzucilem Ppatchera uruchamiam go a tu:Component 'msinet.ocx' or one of its dependencies is not corretly registered:a file is missing or invalid .Wszystko robilem wedlug twojej formuly i sciagnalem od Ciebie w poscie help tu albo na gg:3138576
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości