Z góry dzięki

(joke)
  (joke) gra chyba chodzi bez płyty po instalacji ? to już nie te lata gdzie potrzebna jest plyta w napędzie ?
 gra chyba chodzi bez płyty po instalacji ? to już nie te lata gdzie potrzebna jest plyta w napędzie ? 

Michal.1 napisał(a):Czy jest na to jakieś rozwiązanie?

dla ''czających bazę'' nie muszę chyba mówić o co chodzi(regulamin) Potrzebny jest też Alcohol 120%  koniecznie najnowsza wersja , gdyż od wersji 1.9.8 ma on bajer w postaci Kreatora Xtra i właśnie  tym kreatorem tworzymy plik MDF(obraz) który potem montujemy , np. w Daemon Tools lub Alcoholu, możemy też nagrać go na płytkę i z niej montować
  dla ''czających bazę'' nie muszę chyba mówić o co chodzi(regulamin) Potrzebny jest też Alcohol 120%  koniecznie najnowsza wersja , gdyż od wersji 1.9.8 ma on bajer w postaci Kreatora Xtra i właśnie  tym kreatorem tworzymy plik MDF(obraz) który potem montujemy , np. w Daemon Tools lub Alcoholu, możemy też nagrać go na płytkę i z niej montować   grę możemy odinstalować , i będzie ona działać  bez instalacji, czasami może nie działać bo będzie czegoś brakować w systemie,ale jak była zainstalowana to raczej powinna działać.Testowałem to nawet z jedną grą , przenosząc ten obraz Xtra na pendrajwie na innym komputerze-gra nie chciała działać , wyskoczył komunikat o braku bodajże Ageida Psyhix(nie jestem pewien) włożyłem więc oryginalną grę na ten drugi komputer i tylko wgrałem ten plik-gry nie instalowałem-i już ona działała z tego obrazu.
  grę możemy odinstalować , i będzie ona działać  bez instalacji, czasami może nie działać bo będzie czegoś brakować w systemie,ale jak była zainstalowana to raczej powinna działać.Testowałem to nawet z jedną grą , przenosząc ten obraz Xtra na pendrajwie na innym komputerze-gra nie chciała działać , wyskoczył komunikat o braku bodajże Ageida Psyhix(nie jestem pewien) włożyłem więc oryginalną grę na ten drugi komputer i tylko wgrałem ten plik-gry nie instalowałem-i już ona działała z tego obrazu.  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości