: Celeron 1.2 GHZ xD; Radeon 9550 128DDr 128 bit, 256 SD Ram. Jak o czyms zapomnialem to sorka i napiszcie zebym dopisal
 : Celeron 1.2 GHZ xD; Radeon 9550 128DDr 128 bit, 256 SD Ram. Jak o czyms zapomnialem to sorka i napiszcie zebym dopisal 

pieter777 napisał(a):I ten radeon..Radze zakupić coś nowszego

Nexan napisał(a):Radeon 9550 jest do bani?

pieter777 napisał(a):I ten radeon..Radze zakupić coś nowszego

spox a jaki masz system operacyjny ???? bo jak pewnie wiesz to kazdy ma inne wymagania ramoweNexan napisał(a):Moj sprzęt: Celeron 1.2 GHZ xD; Radeon 9550 128DDr 128 bit, 256 SD Ram. Jak o czyms zapomnialem to sorka i napiszcie zebym dopisal
 wiec moze to ci przeszkadza
 wiec moze to ci przeszkadza  i oczywiscie ilosc programow poinstalowanych to tez ci zjada pamiec
 i oczywiscie ilosc programow poinstalowanych to tez ci zjada pamiec 

.Właśnie zamierzam zakupić DDr-y tylko mam problem ile 512 czy 1GB
 .Właśnie zamierzam zakupić DDr-y tylko mam problem ile 512 czy 1GB   .I musze się jeszcze dowiedzieć czy w moim sklepie biorą na wymiane bo jeśli bioro to może jakiś athlonik
 .I musze się jeszcze dowiedzieć czy w moim sklepie biorą na wymiane bo jeśli bioro to może jakiś athlonik   . I mam Win XP prof.
 . I mam Win XP prof.
 ) a jak wsadzilem Radka to jak popatrze na słońce to taka zwiecha ze szok
 ) a jak wsadzilem Radka to jak popatrze na słońce to taka zwiecha ze szok  .Może inne stery do Radka?? Mam Omegi jakie polecacie ?
 .Może inne stery do Radka?? Mam Omegi jakie polecacie ?

Nexan napisał(a):512 czy 1GB

Nexan napisał(a): musze się jeszcze dowiedzieć czy w moim sklepie biorą na wymiane bo jeśli bioro to może jakiś athlonik

Procesy
  Procesy   dowolny proces
  dowolny proces   kliknąć prawym np. na Kotor i ustwic wysoki priorytet
 kliknąć prawym np. na Kotor i ustwic wysoki priorytet

Nexan napisał(a):I mam Win XP prof.

zobacz sobie cennikNexan napisał(a):Ehe a jaką płytę główna polecacie i ile ram zakupić żeby wyszło tak do 500 zł ??

ja osobiscie preferuje plyty MSI akorat ja mam MSI KT6V i ta plyta jest stwozona z myslo a procesorach AMD Athlon XP
 ja osobiscie preferuje plyty MSI akorat ja mam MSI KT6V i ta plyta jest stwozona z myslo a procesorach AMD Athlon XP  

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości