domel90 napisał(a):...
elolve napisał(a):mam cuesteama i mam taki problem co trzeba zrobic zeby pograc przez sciec w CS-CZ , CS i CS-S(mam cs-cz i cs w 100% a sorce sciągam)
bo gdy sie łącze z serwerem wyskakuje mi okieko by sie zalogowac loguje sie i znowu i tak w kółko. co moge zrobic?
moskil napisał(a):Gdzie moza pobrac CueSteam V2 sciagnolem ten z linka podanego strone wczesniej ale pobral sie jakis plik ktory ma cos kolo 30Mb ale nie ma zadnego rozszerzenia i niczego z tym nie moge zrobic co to za plik? ani tego rozpakowac ani zainstalowac co to jest?
Szukalem na necie ale nigdzie nie znalazlem CueSteam
malpa500000 napisał(a):zamknijcie dupy bo smierdzi !!!!!!!!!
Damso napisał(a):Nie da sie sciagnąc ani patchera ani steam down z Rapid Share.Nie ma jakis innych limkow . czemu sie nie da sciagnąc?? Prosze o odpowiedz! Embarassed
elolve napisał(a):Nowik : wes daj jakis inny link do Steam Rip'a bo te 2 nie działeją PLISS
Qba92 napisał(a):Zrobiłem jak napisałeś i w tym okienku od steamripa pojawia mi sie tylko gra codername of gordon czy jakoś tak.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości