pysior napisał(a):LUdzie pomocy!!! zainstalowałem nfs most wanted, pozniej zrobilem obraz cd1 na dysku, pozniej wrzucilem go przez daemona do wirtualnego napedu pozniej wlaczylem menu gry pozniej wlaczylem sd4hide wzialem nacisnalem hide i naciskam na play i mi wyskakuje komunikat :wystapil problem z aplikacją speed.exe i zostanie ona zamknieta. Przepraszamy za klopoty" . co moze byc?? wzialem sciagnalem crack by criminals i to samo sie dzialo. pomozcie!!!
XIN napisał(a):pysior napisał(a):LUdzie pomocy!!! zainstalowałem nfs most wanted, pozniej zrobilem obraz cd1 na dysku, pozniej wrzucilem go przez daemona do wirtualnego napedu pozniej wlaczylem menu gry pozniej wlaczylem sd4hide wzialem nacisnalem hide i naciskam na play i mi wyskakuje komunikat :wystapil problem z aplikacją speed.exe i zostanie ona zamknieta. Przepraszamy za klopoty" . co moze byc?? wzialem sciagnalem crack by criminals i to samo sie dzialo. pomozcie!!!
Polecam lekture wczesniejszych stron tego tematu - wszystko wyjasnione jak sie patrzy.
Wszystko byloby pewnie oki gdybys zamontowal w obraz mini w demonie a nie robiony przez siebie
ale skad go wziac?? szukalem juz. a jesli chodzi o wyjasnienia z poprzednich stron to na ktorej stronie jest wyjasniony ten problem??
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 14 gości