bryka zawodnika z czarnej listy znajduje sie w jednej z trzech ukrytych kart ktore wybierami po pokonaniu osobnika Very Happy
pograsz...zobaczysz... :p
Jak to czyli że jak wybiore tę dobrą to dostaje jego bryke ??
Ale to jest tylko w wersji Black ??
bryka zawodnika z czarnej listy znajduje sie w jednej z trzech ukrytych kart ktore wybierami po pokonaniu osobnika Very Happy
pograsz...zobaczysz... :p
pawlakforever napisał(a):Bierz 1 i 3, u mnie tam najczęściej kryje sie samochodzik rywala
KLUSKA_16 napisał(a):mam pytanie wiecie moze jakie sa najlepsze ustawienia w tuningu???? bo ja sam ustawialem i jakos mi to nie wychodzilo jak byscie mogli to napiscie jakie macie ustawienia
KLUSKA_16 napisał(a):mam pytanie wiecie moze jakie sa najlepsze ustawienia w tuningu???? bo ja sam ustawialem i jakos mi to nie wychodzilo jak byscie mogli to napiscie jakie macie ustawienia
kokos88 napisał(a):ja nic nie zmienialem a cala gre przeszedlem bez problemow
GIGABYTE napisał(a):Jak zmienić mph na kmh wie ktos?
GIGABYTE napisał(a):Jak zmienić mph na kmh wie ktos?
grzechoo20 napisał(a):a ja mam inna prosbe czy ktos z was juz ma 100% i czy dostal juz corvette c6r bo ja juz tez mam 100% ale jeszcze jej nigdzie nie moge znalezc ani jej jeszcze nie dostalem
pawlakforever napisał(a):grzechoo20 napisał(a):a ja mam inna prosbe czy ktos z was juz ma 100% i czy dostal juz corvette c6r bo ja juz tez mam 100% ale jeszcze jej nigdzie nie moge znalezc ani jej jeszcze nie dostalem
Ktoś tu podał save 100% to sprawdź w nim czy jest corvetta, ja Ci nie powiem bo mam dopiero 47%
grzechoo20 napisał(a):a ja mam inna prosbe czy ktos z was juz ma 100% i czy dostal juz corvette c6r bo ja juz tez mam 100% ale jeszcze jej nigdzie nie moge znalezc ani jej jeszcze nie dostalem
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości