jedyna metoda to nagrać na DVD obrazy i postąpić według instrukcji jakie tu podali, albo alternatywa dla tych którzy niemają DVD wybrać się z dyskeim
  jedyna metoda to nagrać na DVD obrazy i postąpić według instrukcji jakie tu podali, albo alternatywa dla tych którzy niemają DVD wybrać się z dyskeim   Sprawdziłem sam i napewno tak działa
 Sprawdziłem sam i napewno tak działa  

Jesli macie obrazy płyt na dysku to ustawcie daemona na 4 dyski wirtualne, na pierwszy wrzuccie obraz cd1, uruchomi sie Autorun czyli normalka - install i dalej krok po kroczku
 Jesli macie obrazy płyt na dysku to ustawcie daemona na 4 dyski wirtualne, na pierwszy wrzuccie obraz cd1, uruchomi sie Autorun czyli normalka - install i dalej krok po kroczku  Podczas instalacji gdy instalator poprosi o kolejnego cdka po prostu wrzucacie w Daemonie obraz tego cd na kolejny dysk wirtualny
 Podczas instalacji gdy instalator poprosi o kolejnego cdka po prostu wrzucacie w Daemonie obraz tego cd na kolejny dysk wirtualny  I tak w sumie 3 razy (cd2, cd3 i cd4). Potem pozostaje tylko zainstalowanie sd4hidera, odpalenie go i jadziem
 I tak w sumie 3 razy (cd2, cd3 i cd4). Potem pozostaje tylko zainstalowanie sd4hidera, odpalenie go i jadziem  

Ale u mnie kursor jest w lewym górnym rogu
  Ale u mnie kursor jest w lewym górnym rogu   Poruszam chwilke myszka, wlącza sie filmik i jest OK.
 Poruszam chwilke myszka, wlącza sie filmik i jest OK. 

Oczka bola od przegladania tylu stron
  Oczka bola od przegladania tylu stron   

filipyo napisał(a):Kod:
1. Mount CD using Alcohol 120% v1.9.5.3105 or DT.
2. Install the game. serial HG34-P09L-J76E-MNH2-0JZR
3. Mount CD1 for playing.
4. Use sd4hide.exe if needed. (Anti-Blaxx is not recommended) 5. Play and Enjoy!

kajtekjr napisał(a):Sciągnałem spolszczenie z tej stronkiHOOLIGAN napisał(a):http://www.nfszone.org/
i robie wszystko z godnie z taka instrukcja :
- Kod: Zaznacz wszystko
Instalacja:
1.Dodajecie wpis do rejestru
2.Kopiujecie plik NFS MW PL [KRS] do katalogu np. E:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\MOVIES
3.Uruchamiacie plik NFS MW PL [KRS]
4.Cieszycie sie pelnym spolszczeniem do NFS MW
Wlanczam program sd4_hide i gra sie wlacza i zachwile widze znowu pulpit windows. Co jest grane
Edit: Problem rozwiazalem po przez ponowna instalacje gry i po urzyciu pliku NFS MW PL [KRS] nie zmianialem nazwy pliku ktory jako jedyny pozostal w takiej formiebo reszta ma forme
xxxxx_english_ntsc.vp6oraz usunąłem plik NFS MW PL [KRS] z folderu MOVIES
xxxxx_polish_pal.vp6
PS. Zamiast xxxxx wstaw nazwe plikua spolszczenie jest super (nawet filmiki sa po polsku)

Spolszczenie sciagasz z http://rapidshare.de/files/8051763/NFSMW_PL.rar.html i robisz zgodnie z instrukcja
 Spolszczenie sciagasz z http://rapidshare.de/files/8051763/NFSMW_PL.rar.html i robisz zgodnie z instrukcja
1.Dodajecie wpis do rejestru
2.Kopiujecie plik NFS MW PL [Dratinni] do katalogu wktórym zainstalowaliscie gre, np. C:\Gry\EA GAMES\Need for Speed Most Wanted\MOVIES
3.Uruchamiacie plik NFS MW PL [Dratinni] w katlogu MOVIES
4.Jeden plik nie zmieni nazwy na xxxx_polish_pal.vp6 dokladnie "ealogo_english_ntsc.vp6" za zadne skarby nie zmieniajcie go na "ealogo_polish_pal.vp6" bo gra nie ruszy
5.Usuwacie plik NFS MW PL [Dratinni] z katalogu MOVIES
6.Cieszycie sie pelnym spolszczeniem do NFS MW
 Jak nie bedzie chodziło to zapraszam na PW
 Jak nie bedzie chodziło to zapraszam na PW

Bartekpraga napisał(a):A JA MAM SERVICE PACK 2 robiłem to wszystko metodą wrzucania większej ilości obrazów tak jak komuś się udało odpalić grę!i CO??I NIC NIE DZIAŁA !!!

moze to przez grafike, lub zla wersje XPka
    moze to przez grafike, lub zla wersje XPka Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 18 gości