Sith[PL] napisał(a):do samego programowania.....
to czy nie nauczy sie rownierz informatyki...
Pustelnik napisał(a):Mam pytanie do tych, co skończyli technikum informatyczne, czy jeśli załóżmy poszedłbym na technikum inf. to czy znajdę po nim pracę? Pytam teoretycznie, nie wiem jeszcze gdzie pójdę, ale jak to było u was? Znaleźliście dobrą pracę?
a lepiej isc do liceum na profil mat info?? czy lepiej do technikum informatycznego??
Przecież dobry informatyk, to dobry matematyk
bramkarz91_91 napisał(a):Przecież dobry informatyk, to dobry matematyk
Ja się na pewno z tym nie zgodzę , matematyka jest przydatna ale nie w jakimś wielkim poziomie chyba , że do programowania , ale i tam trzeba logicznie myśleć
Aoe napisał(a):Matematyka to podstawa informatyki sama lopatologia nic nie zdzialasz
bramkarz91_91 napisał(a):matematyka jest przydatna ale nie w jakimś wielkim poziomie
bramkarz91_91 napisał(a):ale i tam trzeba logicznie myśleć Wink
CAMstudio napisał(a):-Oprogramowanie biurowe(Word, Excel, Power Point, tworzenie stron internetowych, a co za tym idzie - PHP, HTML)
-Programowanie strukturalne i obiektowe(Turbo Pascal, C++)
-Urządzenia Techniki Komputerowej (serwis komputerowy, składanie zestawów komputerowych, itp.)
-Sieci komputerowe (tworzenie sieci, itd.)
-Systemy operacyjne (Linux, Windows)
-Administrowanie sieci (wiadomo Smile )
-Grafika i Multimedia (grafika wektorowa, montaż filmów, obróbka audio)
RufusFCB napisał(a):A tak z ciekawości, jaki konkretny zawód można wykonywać po technikum?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości