witam, mam tapie pytanie
wie ktos moze jaki jest nr i tresc aby skasowac gg z komorki? bo dalem sobie zeby mi pobieral automatycznie subskrybcje co tydzien a przestalem uzywac gg i zjada mi bezczelnie co tydzuen kase^^ to jest chyba era gg
regulamin napisał(a): Po zakończeniu okresu promocyjnego, o którym mowa w punkcie 11, następuje automatyczne przejście subskrypcji w tryb płatny, co oznacza, że Operator będzie pobierał opłatę subskrypcyjną za każdy rozpoczęty okres 7 dni. Wysokość tej opłaty określona jest w punkcie 11.
14. Subskrypcja będzie automatycznie przedłużana na kolejne okresy 7-dniowe. Dla każdego okresu opłata wynosi tyle samo i określona została w punkcie 11.
15. Przed zakończeniem okresu promocyjnego, o którym mowa w punkcie 11, Użytkownik otrzyma wiadomość SMS z informacją o możliwości anulowania subskrypcji.
16. Aby zakończyć subskrypcję Serwisu Użytkownik powinien wysłać bezpłatny SMS pod numer 8089 o treści GG ANULUJ. Zakończenie subskrypcji możliwe jest w każdym czasie. Anulowanie subskrypcji nie powoduje zwrotu należności za niewykorzystany okres trwania subskrypcji.
a jest jakieś GG na orange?
Rafał123 napisał(a):a jest jakieś GG na orange?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości