Pojawily sie nowe demka na XBL. Co o nich sadzicie? Gral w nie juz ktos?
Tenchu Z, robilem sobie spore nadzieje zwiazane z ta gra. Glownie dla tego, ze uwielbiam sie skradac, a gdy jeszcze jest to okraszone klimatami i swiatem starozytnej Japonii, z katanami, ninjami i samurajami w tym, to robie sie mokry. Ale mimo szczerych checi, to demko mnie troche zawiodlo, przede wszystkim pod wzgledem technicznym. Gra nie jest next genem, a raczej previous genem. Tekstury sa jak na ps2, brak jakichkolwiek nowych efektow graficznych, lipa. Ale mozna by to bylo przebolec gdyby nie rownie srednaiwy gameplay, walka twarza w twarz jest do du...y i nic wiecej. Jako tako sprwdza sie zabijanie ,,od tylca" (NO!!! ino mi tu bez skojarzen), ale tutaj tez nie ma szalu. Szkoda, gra wychodzi niedlugo, wiec sie juz nie zmieni, wiec jest to tylul dla BARDZO zagorzalych fanow, albo dla tych co z kasa nie maja co robic, bo za te pieniadze kupic mozna wiele innych DUZO ciekawszych gierek.
Overlord: do tego dema podchodzilem z duzym dystanesem, i szczerze powiedziawszy to z nudow. Powodem tekiego stanu, bylo to iz gra ta, to nie moje klimaty, a po za tym ten pomysl z kierowaniem tymi goblinami sprawial wrazenie nietrafionego. Nic bardziej mylnego, po wlaczeniu Overlorda, nie moglem sie od niego oderwac, przeszedlem demko ze 3 razy. Ladna grafika, bardzo kolorowa, ze swietym oswietleniem i dobrymi animacjami. Roslinki wygladaja przepieknie, woda rowniez... jest bardzo bajkowo. Dzwiek rowniez nieczgo sobie, fajnie brzmia glosy goblinkow. Jedyny minus to sterowanie, oraz kamera. Bo to sprawia klopoty z poczatku. Gra okraszona milym humorem, przez cale demko mialem usmiech na twarzy. Polecam zassac, dawno tak dobrze sie nie bawilem, Overlord jest swietnym przykladem na to, ze mozna milo pograc bez hetolitrow krwi. Jak ktos szuka czegos innego to musi sprobować.