Jarek napisał(a):tylko nie dzaj sobie wcisnąć Philipsa
denzi91 napisał(a):mam zamiar kłupić Cyfre Plus
Jarek napisał(a):KUR*** niektóre kanały się normalnie tną np. ViVa Sad
napster napisał(a):gostek mi przerobił kartę
rudyxp napisał(a):moj kumpel wykupil najtanszy pakiet chyba bialy o ile sie dobrze orietuje dal przerobic karte i dekoder i odbieral pakiet platynowy w cenie bialego
mafia435 napisał(a):polsat ma ciekawszą oferte.
!RoKiTa! napisał(a):zanim zamowilem sobie cyfre+ to mialemm nielega (3000kanałów) a fergusona dostalem za darmo tylko jakis typek za 100 zeta przyjezdzal mi co miesiac kody zmieniac teraz mam normalna cyfre+ i zastanawiam sie nad powrotem do tamtego sposobu bo wychodzi w sumie o 25 zł drozej a masz 3000 kanalow zamiast 80 czy tam 90
mefisto85 napisał(a):i po wgraniu softu i kluczyków glądasz cały pakiet o wartości 67 zł za free
precel_dozy napisał(a):jakbys chcial poradnik o tuningowaniu fergusona to pisz na pw jedyny koszt jaki wtedy ponosisz to koszt Kabela uniwersalnego null-modem RS232 cena ok 8 zl i koszt sciagniecia czegos z neta
napster napisał(a):Dokładnie!!! A nawet linka rzucę jak coś --> www.forum.dvhk.pl --> dział FERGUSON --> temat FAQ - ALFABET i już !
Administartor fora obecnie nie przyjmuje nowych użytkowników.
tylko ze on w obecnej chwili tam sie nie zarejestruje
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości