przez Shimmy 18 Sie 2007, 14:33
Nie znam go ale skoro jest adminem to na pewno na to zasłużył...ale razi mnie jedna rzecz...że wyraża się o hip-hopie jako o "najbardziej gów... muzyce" czy jakoś tak napisał...ja słucham hip-hopu przeważnie polskiego, najbardziej Ostrego...odnajduję w jego (oczywiście nie tylko w jego) kawałkach czasami sens zycia...nie trawię zbytnio popu, techna itp. ale nie wypowiadam się na ten temat bo mam to po prostu gdzieś, wiem że są ludzie którzy to lubią i ich szanuję przecież są tacy też moimi znajomymi...jeszcze tak ze 2-3 lata temu słuchałem dość dużo SOAD teraz już bardzo bardzo rzadko ale są dobrzy więc na temat metalu i tym podobnych się nie wypowiadam bo byłoby to w malutkim stopniu nieobiektywne...
Trochę mi się nie chce pisać jakichś morałów ale uważam że jako admin powienieneś być bardziej..."tolerancyjny" i nie mam na myśli tu tylko muzyki (mały wątek religijny którego nie chce mi się poruszać)
Pozdro dla Ciebie...ciekawe jak odbierzesz moje słowa - czy jako obrazę czy po prostu jako krytykę której poddawany jest każdy z nas...myślę że jesteś zbyt "doświadczony" żeby potraktować je jako to pierwsze...
"... Kiedyś się obudzę i znikną problemy wiem to
Ciągłe kurde... stanie się legendą..."