witam
chodzi mi o to ze mam troche fotek i chcialbym na kazdym z nich umiescic taki swoj znak. Jakim programem mozna zrobic takie coś i jak potem umiescic je na zdjeciu? (moze da sie to zrobic hurtowo?)
wielkie dzieki pozdrawiam
Morpher napisał(a):zalozylem podobny temat
Morpher napisał(a):nie dosc ze nikt nie odpowiedzial
Morpher napisał(a): to jeszcze zamknieto moje pytanie
ile jeszcze razy zalozysz ten sam temat
Morpher napisał(a):fluid23 jak masz za wiele agresji zapisz sie na silownie
nie jestes u babci na paczkach...
Morpher napisał(a):fluid23 jak masz za wiele agresji zapisz sie na silownie.
zalozylem podobny temat gdyz uznalem ze sprawa dotyczy konktertnego programu a nie pogaduch.
nie wiem dlaczego potraktowano mnie tak obcesowo, nie dosc ze nikt nie odpowiedzial to jeszcze zamknieto moje pytanie
Jeżeli nie otrzymujesz odpowiedzi
Gdy Twoje pytanie pozostaje bez odzewu, nie traktuj osobiście tego, że nie kwapimy się do pomocy. Czasem członkowie pytanej grupy mogą po prostu nie znać odpowiedzi. Brak odzewu to nie to samo, co ignorowanie, ale oczywiście trudno to odróżnić, patrząc z zewnątrz.
Przysłanie tego samego pytania jeszcze raz to zły pomysł. Jest drażniące i bezcelowe.
Istnieją inne źródła pomocy, z których możesz korzystać, często lepiej przystosowane do potrzeb nowicjuszy.
Jest wiele ogólnie dostępnych, lokalnych grup ludzi, którzy interesują się oprogramowaniem, nawet jeśli sami nigdy go nie pisali. Często celem tworzenia takich grup jest właśnie pomoc początkującym.
Puma napisał(a):MUTOPOMPKA był tak miły iż podesłał mi program Batch It! Ultra
MUTOPOMPKA napisał(a):PS. Jak działa? Spoko?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości