remjay napisał(a):po co są te dwa dziwne łącza do zasilania karty Palit GF7300gt 256MB Sonic
remjay napisał(a):czy muszę podłączyc obydwa łącza molex
remjay napisał(a):czy zasilacz Feel 350 wystarczy dla tej karty.
remjay napisał(a):ile mogę wycisnąć z tej karty i jak powinna być jej temperatura w spoczynku> POZDRAWIAM!
mimo, że są dwie takie same wtyczki mam podłączyć tylko jedną, TAK??
kahoona napisał(a):24 V - tyle to w ciężarówkach i niektórych drukarkach).
kahoona napisał(a):Producent przewidział, że niektóre zasilacze nie muszą mieć JEDNEJ linii +12 V, ale DWIE niezależne.
....
Jakim Feel? 1,2, 3?
zasilka sprawuje sie swietnie zasilajac dwie lampki na 12V kazda po 21 W
Odnosnie " Feel 350 w/PFC "
...Zachęcony pozytywnymi opiniami (również użytkowników mocniejszych kart jak 6600 czy 6800GT) postanowiłem nabyć ten zasilacz, co powodowane było zmianą grafiki z Gigabyte 9550 na Palit 6600GT. Po reinstalce windy zabrałem sie za testy, na pierwszy ogień 3dMark 03 i od razu niemiła niespodzianka - w 2 teście po kilkunastu sekundach freeze, a następnie reset. Po odpaleniu Mortyra 2 podobnie - freezy co kilkanaście sekund. Xpand Rally - reset przy ustawieniach high. A kompa mam raczej standardowego: P4 Prescott 2,8 , 512 mb ddr, WD 80 gb, DVDRW Lg 4163. Jutro przetestuje jeszcze zasiłke wraz z kartą u znajomego, jednak musze powiedzieć, że kompletnie się zawiodłem - wkońcu tyle pozytywnych komentarzy... Radzę się 2 razy zastanowić przed zakupem tego zasilacza, żeby oszczędzić sobie czasu i nerwów...
Śmiechy, chichy ale miałem ten zaśilacz od początku na tym konfigu tylko z Radeonem9700 PRO i wszystko kręcone, wszytko chodziło żadnych resetów ani zwiech ale zminiłem grafę na GF5900 no i tego nie pociągnął
Dobry zasilacz na sylwestra - sztuczne ognie i te sprawy gwarantowane
kahoona napisał(a):No to bym nie ryzykował... Nawet na dwóch wtyczkach.
remjay napisał(a):zaznaczam,że testy poszły bez zacinki!!!
remjay napisał(a):ale to mam puścić jakiś TEST i patrzeć na EVERESTa w zakładce CZUJNIKI? czy jak komp na luzie jedzie?
remjay napisał(a):na co mam zwrócić uwage?
remjay napisał(a):jak wartości napięcia spadają to jest źle, TAK?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości