alekskm napisał(a): Na innym forum mi koles napisam ze to jest wina sypiacej sie plyty glownej . to prawda ?
alekskm napisał(a):Przy uruchamianiu gry pojawia sie niebieski ekran z jakimis napisami .
Amistad18 napisał(a):jak koleś na takiego posta odpowiedział że to płyta główna to go podziwiam
Lecter napisał(a):może mieć racje, bo sam kiedyś miałem takie problemy i okazało się, że winą była właśnie płyta główna
alekskm napisał(a):Informacje techniczne : **STOP:0x0000008E (0xC0000005, 0xF7328AE5, 0xf4977b04, 0x00000000)
DeadOrAlive napisał(a):alekskm jaką masz wersję DirectX ? masz włączone przyspieszenia w DX ? przechodzą ci testy w dxdiag ?
alekskm napisał(a):A jak wlaczyc to przyspieszenie ? . Jakie testy
alekskm napisał(a):Informacje techniczne : **STOP:0x0000008E (0xC0000005, 0xF7328AE5, 0xf4977b04, 0x00000000)
kremien napisał(a):m_icha_l nie wydaje mi się bo jak pamięc jest uszkodzona to pojawiają się błędy w losowych momentech a w tym wypadku stawiam na stery do grafiki. też tak miałem i wynika to z tąd, żęr nowe sterowniki do kart graf. są pisane z priorytetem dla nowszych kart. najlepiej zainstaluj sterownik dołączony do karty graficznej
kremien napisał(a):nie wydaje mi się bo jak pamięc jest uszkodzona to pojawiają się błędy w losowych momentech
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości