Mam broblem z moją płytą główną (?).
Oto opis całego problemu:
Gdy komp chodzi to nic si eniedzieje, gorzej jak go resetne ( przycisikiem z przodu na obudowie - to istotne bo jak wyłącze zasilanie z tyłu na zasilaczu to nic się niedzieje), po resecie system ładuje się normallnie, loguje się do systemu i zaskok- koło zegarka ikonka monitora z latającą kropką w prawo i w lewo - okonka ta ma informować że połączenie netowe jest aktywne ale trwa pobieranie adresu sieciowego, po około minucie pobierania sieciowego, ZAWSZEwychodzi mi komunikat że jest brak połączenia lub ograniczenie łączności. Po formacie zaraz jak tylko orginalne sterowniki wrzuce, robie reset specjalnie i wywala mi taki komunikat dziwny jak wyżej ( brak połączenia lub jest ono ograniczone) w połączeniach sieciowych zauważyłem także że wtedy komp wysyła pakiety ale ich nieodbiera.
Pomóżcie co mam robić, w komputerowym powiedzieli że płyty głównej mi do reklamacji nieprzyjmą bo to co im powiedziałem ( to samo co Tobie) niejest żadnym powodem do wysyłania towaru na gwarancję i mogą mi dostawić osobną sieciówke.
z góry dzięki za pomoc
pozdrawiam i całuje