Moja karta graficzna: Radeon 9600se
Zasilacz stary sprzed 4 lat

mayoor napisał(a):Zasilacz stary sprzed 4 lat: Axon 230V
mayoor napisał(a):A jakbym mial zmienic zasilacz to jaki polecacie??
Czyli co to moze byc jak nie zasilacz?? Jak nic nie bedzie sie dalo zrobic to podlacze sobie TV na czas formatuDeadOrAlive napisał(a):Zasilacz raczej też nie skoro po uruchomieniu windy jest ok.
Kupiony na allegro. Oto link do niego:gmaster napisał(a):A monitor na aukcjach kupiony czy prościutko ze sklepu?
mayoor napisał(a):Chcialbym dokupic troche ramu dokladniej 256. Czy bede widzial jakas roznice w grach i ogolnie w pracy kompa??
mayoor napisał(a):Out of range
Tego doczytalem sie w instrukcjivicher napisał(a):To mi wygląda na to że monitor nie obsługoje danej roździelczości lub czestotliwości odświeżania obrazu...
mayoor napisał(a):oze da sie jakos zmienic rozdzielczosc albo odswiezanie w tym czasie kiedy kompa wlaczam
Raczej sie nie mylisz bo jak zmienilem karte z TNT 2 na Radka to wlasnie rozdzielczosc mi sie zmienila. Zobacze czy na starej karcie bedzie Out of range czy nie.vicher napisał(a):Może sie myle ale ta roździelczość zależy chyba od biosu karty graficznej
No to teraz pytanie. Czy da sie zmienic biosa w karcie graficznej??filip.ludwik napisał(a):Albo oddać do serwisu i zmienić biosa:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 19 gości